Hängande glödlampor framför en stenvägg
Referenser2021-12-21T11:05:23+01:00

Referenser

Här har jag samlat en del av de projekt jag har arbetat med.

Ett urval av uppdragsgivare

Svart Gunnar Gunnarssons fastighets AB
Svart Eklöf fastigheter logotyp

Några ord från nöjda kunder

”Jag kontaktade Maria när jag skulle renovera hall, gästtoalett, trappa och all-rum. Inspirationen hade tagit slut och Maria blev ett bollplank, en idéspruta och sammanfogade mina tankar, behov och önskemål på ett utmärkt sätt. Samtidigt fick hon mig att tänka utanför boxen! Jag är riktigt nöjd med resultatet och kommer ta hjälp av Maria fler gånger.”

PETTER HEDIN, NORRKÖPING

Jag hjälpte Petter med färgschema, belysningsplaner samt material- och produktval vid hans omfattande renovering.

”När vi hade kört fast i vår köksplanering kom Maria in och guidade oss vidare. Med säker hand gav hon oss konkreta förslag på inredning, färg, och ljussättning något som ledde till att vi i dag har ett kök vi är mycket nöjda med!”

JOHAN OCH ASTRID-MARIE MALM, JURSLA

Jag hjälpte familjen Malm att förverkliga deras idéer om ett modernt och funktionellt kök.

”När vi skulle måla om vårt välbevarade 50 – tals radhus invändigt anlitade vi Maria för att tillsammans med henne hitta harmoni i en ny färgsättning. Det gjordes en grundlig dokumentation av befintlig interiör där bland annat våra oljade stavparkettgolv matchades mot kommande färger. Allt gick väldigt smidigt och vi besökte inte färgbutiken en enda gång utan litade på Marias kompetens. Vi är mycket nöjda och resultatet blev utmärkt.”

Fredrik Illner, Norrköping

Jag hjälpte familjen Illner med ny färgsättning av två våningsplan i deras radhus.

”Så skönt att få ett hem med långvarig lösning med en helhet av glädje och kreativitet. Prisvärt då vi framöver slipper göra onödiga felköp eller återkommande renoveringar.”

Anneth och Bosse Jakobsson, Katrineholm

Jag hjälpte Anneth och Bosse med färgsättning och inredning till två rum i deras bostadsrättslägenhet.

”Med säker hand hjälpte Maria oss att ta tag i det rum som blivit en riktig surdeg i vårt hem. Hon lotsade oss igenom hela processen på ett professionellt, lyhört och transparent sätt. För oss med sparsamt intresse för inredning var det fantastiskt att arbeta tillsammans med Maria och vi är grymt nöjda med resultatet”

Eva Bökman, Kneippen

Jag hjälpte Eva med att renovera hennes hall.

”Utifrån vår befintliga interiör har Maria skapat harmoni i vårt vardagsrum. Hon gav oss en helhet utifrån färgkombinationer, belysning och accessoarer som gjorde att vi fick en avkopplande atmosfär i rummet”

Linda Tinglöf, Oxelbergen

Jag hjälpte Linda med konsultation och inspiration när hon ville göra förändringar i hennes vardagsrum.