Prover av trä och sten på en betongbakgrund
Om2020-08-04T08:59:01+02:00

Om by Wilen

by Wilén Inredningsbyrån är en komplett inredningsbyrå i Norrköping. Med kundens behov i fokus tar vi fram inredningsförslag för hela bostaden/ lokalen. Vi arbetar alltid utifrån bostadens stjäl och stil med kundens önskemål som riktlinje. Vi tillhandahåller även olika konsultationer och homestagingstjänster och där utgår vi i första hand utifrån säljarens befintliga interiör. Vi har en kompetens inom färg, form, design, ljussättning, byggteknik och projektledning.

Maria Wilén
Tygprover tillsammans med penna och linjal

Min filosofi

Heminredning har blivit något som allt fler är intresserade av och avsätter mycket tid och pengar på. En del inreder själva, några tar hjälp av inredningsstylister och vid större projekt kanske även av hantverkare. Sociala medier, influencers, magasin och inredningsprogram på TV hjälper folk att förstå de senaste trenderna och förmedla känslan av vad som är ”rätt”. Men vad är egentligen ”rätt” och måste man följa en trend?

Utgångspunkten i min inredningsfilosofi är att miljöer får fram sin själ genom harmonisk färgsättning, mixade materialval, personliga inslag och belysningsplaner som utgår från rummens funktion. Oavsett privat-, företag- eller offentlig miljö finns det en röd tråd och ett tydligt samspel mellan färg, form, material och belysning.

Alla kan ta en häftig inredningsmiljö och kopiera men det handlar om så mycket mer. Inredning framkallar olika känslotillstånd och varje rum har sin egen uppgift att fylla. Det är därför viktigt att jag som inredare förstår och lyssnar in dina önskemål så drömmar kan bli verklighet.

Samarbetspartners

Jag har ett nära samarbete med Wiléns Trähus i tjänsterna ”Projektledning och renovering” och ”Konsultation inför nybyggnation eller tillbyggnad” vilket gör att jag har ett bra nätverk av olika entreprenörer inom måleri, el, plattsättning, vvs, plåt och vent samt markentreprenad.